Åpen dag – Fagskolen i Østfold – 19. mars

Velkommen til Åpen dag 19. mars 2019!

Fagskolen i Østfold arrangerer årlig Åpen dag for alle interesserte. Ønsker du å vite mer om hva fagskole er og hvilke høyere yrkesfaglige utdanninger vi har å tilby? Da er det hyggelig om du/dere tar et besøk til oss på Kråkerøy i Fredrikstad, vi holder til rett ved siden av Fredrikstad Stadion. Er dere en skoleklasse eller en større gruppe, ta kontakt med Christina Bang-Olsen, så ordner vi en guidet tur for dere med omvisning: chrban1@ostfoldfk.no

Adresse: Kobberslagerstredet 1, 1671 Kråkerøy.

Les mer om arrangementet på våre nettsider her ››

Vi har fått ny visuell profil og logo. Vi var ikke lei av den gamle logoen vår, den var vi veldig stolt over. Allikevel ble det et naturlig valg etter vi bestemte oss for å bygge en sterkere merkevare sammen med våre samarbeidspartnere i Fagskolene på Østlandet. Vi er 6 offentlige fagskoler som har samarbeidet i mange år og nå er vi samlet i en ny nettside med felles visuell profil. Se vår felles nettside www.fagskolene.no.

Fortell gjerne om du kommer på Åpen dag i Facebook arrangementet vårt og fortell dine kolleger om det! Gå til Åpen dag i Facebook arrangementet her ››

Vi er stolte av Fagskolen i Østfold og gleder oss til å fortelle om alle de unike mulighetene vi har for etter- og videreutdanning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *